Wie zijn wij

Ons kantoor heeft gekozen voor de woningmakelaardij. Dat betekent dat wij ons apparaat ingericht hebben op de dienstverlening bij de verkoop van woningen, en de bemiddeling bij aankoop van woningen.

Wij hebben de tijd om ons bezig te houden met de aankoopopdrachten die ons zijn toevertrouwd. Deze tijd vinden wij omdat wij ons niet bezig hoeven te houden met het afsluiten van de hypotheek van verkoper X. Deze tijd vinden wij ook doordat wij ons niet hoeven bezig te houden met de verzekeringen van koper Y. Díe zaken worden door derden afgehandeld; ook door specialisten.

Het kan naar onze mening de kwaliteit slechts ten goede komen als een specialist zich met uw toekomstige woning bezighoudt.

Waarom Makelaardij Geertjes?

Vanaf het moment dat u ons belt of bezoekt tot het ‘moment-surpreme’ dat u uw sleutel ontvangt zijn wij goede kennissen geworden. Bemiddeling zien wij niet louter als verkopen maar als een zeer persoonlijk proces van oriëntatie, inleving, vertrouwen, meedenken en meeleven. Samen op zoek, gestuurd door onze marktkennis en middelen, waarbij integriteit ons sleutelwoord vormt tot uw sleutel…

Neem direct contact op